Ο Σωφρόνης περιμένει μεταξύ άλλων, να μάθει τα νεότερα για το ποιος θα είναι ο βασικός του τερματοφύλακας στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Έχοντας στο μυαλό, την αγωνιστική εικόνα του Σιμόνε Σκουφέτ που ήταν μέτρια κατά μέσο όρο, ζήτησε να αποκτηθεί καλύτερος κήπερ και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η διοίκηση για α συμφωνήσει με το Βιντ Μπέλετς.
Το σκηνικό, λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των προπονήσεων θέλει το Βιντ Μπέλετς να έχει συμφωνήσει με τους γαλαζοκίτρινους και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στην Κύπρο.
Αυτή την επιθυμία εξέφρασε και στην ομάδα του τη Σαλερνιτάνα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, στα επόμενα 24ωρα θα έχει εξελίξεις το θέμα με την πρόβλεψη-εκτίμηση να λέει ότι ο Σλοβένος θα καταφέρει, έστω και με καθυστέρηση να ενταχθεί ξανά στο ΑΠΟΕΛ.


Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει και ένα…μπέρδεμα με το Σιμόνε Σκουφέτ. Ο Ιταλός, είναι αλήθεια ότι εξέφρασε μόνος την επιθυμία να επαναπατριστεί και φρόντισε να έχει επαφές με ομάδες της χώρας του, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Κύπρο.
Προφανώς όμως, ακόμα δεν μπόρεσε να βρει το συμβόλαιο που θέλει αφού το κασέ που είχε στο ΑΠΟΕΛ, δυσκολεύεται να το βρει στην Ιταλία.
Τι θα γίνει όμως, αν δεν βρει συμβόλαιο; Λογικά, θα είναι στην Κύπρο για να ενταχθεί στις προπονήσεις (σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση) αφού έχει συμβόλαιο και θα καθυστερήσει η όποια συμφωνία με τον Μπέλετς.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ: Στο μεταξύ μετά την επίσημη ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρο, ότι θα κληθούν για την έναρξη της προετοιμασίας, όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο συμπεριλαμβανομένων των Σκουφέτ- Τσεπάκ- Ντανίλο-Οκριασβίλι και μένει να δούμε μέχρι τότε, ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν. Μέχρι στιγμής η μοναδική επίσημη προσθήκη-μεταγραφή είναι του Ντάλσιο αλλά μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να αυξηθούν οι μεταγραφές.