Για την πρόσληψη του Χοσέ Λουΐς Όλτρα κι ότι αφορά την ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τον νέο προπονητή και την Ευρώπη: «Έχει μια 20ετή παρουσία στο ψηλότερο επίπεδο. Ο τεχνικός διευθυντής μας ξέρει καλά τις ικανότητές του. Πρώτο στοίχημα η πρόκριση στην Ευρώπη. Η πρόκληση για μας είναι τεράστια, είναι μια εμπειρία που θέλουμε να τη ζήσουμε αφού για πρώτη φορά θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε ως αουτσάιντερ αλλά κανείς δεν μπορεί να μας έχει ξεγραμμένους. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

-Για τον προγραμματισμό: «Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο. Θα κάνουμε κινήσεις ενίσχυσης σε όλες τις θέσεις. Όχι μαζεμένες όπως πέρυσι, θα πάμε για προσεγμένες κινήσεις. Θα ήθελα να κάνω μία ειδική αναφορά σε ένα άτομο που μας κέρδισε όλους από την πρώτη στιγμή που ήρθε, έχει 204 συμμετοχές. Τον Ακοράν. Για μένα, όχι απλά από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που πέρασαν από την ομάδα μας, αλλά κι από τους πιο αδαμάντινους χαρακτήρες».