Για όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95  το μέλος του δ.σ. της ομάδας Πέτρος Σάββα.

Για το θέμα Σαρφό: «Θεωρώ ότι έγινε αυτό που έπρεπε, πληρώθηκε η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Τον αναστήσαμε ποδοσφαιρικά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός δεν θα ήξερε που βρίσκεται».

Το είπε και ο ίδιος ότι τον βοηθήσατε: «Όλοι κάνουμε λάθη, μπορεί να μην έκανε και λάθος στο τέλος της ημέρας. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι διαφορετικό».
Έχει καταβληθεί το ποσό της ρήτρας; «Ναι έχει καταβληθεί το ποσό».

Ανακοινώσατε άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τον Σακί και τον Ντουράνσκι: «Ο κόσμος περιμένει να ανακοινώνουμε κάθε μέρα ποδοσφαιριστή αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν μπορούμε να έχουμε 25-30 παίκτες, θα πρέπει να επιλέξουμε 15 καλούς».

Ακόμα πόσες κινήσεις θα γίνουν; «Θα γίνουν ακόμα 3-4 κινήσεις».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και τερματοφύλακα έτσι; «Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος. Είναι μια θέση πολύ σημαντική. Κάνουμε το καλύτερο για να βρούμε τον καλύτερο δυνατό τερματοφύλακα».

Τι έγινε με τον Μολ; «Αποφάσισε ότι θα συνεχίσει αλλού. Μας είπε ότι ήθελε αλλαγή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ουδείς αναντικατάστατος».

Σας ενδιαφέρει ο Μέγερι; «Μας ενδιαφέρει. Αν έρθει στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ καλή προσθήκη. Έδειξε και στην ΑΕΛ ότι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας».