Ο πρόεδρος του ΚΟΑ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στην πρόταση της Πάφος FC για ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον χώρο που είναι το «Στέλιος Κυριακίδης» και αποκάλυψε ότι θα πρέπει το στάδιο να κλείσει για δέκα μήνες.
Για την πρόταση της Πάφος FC για ανέγερση νέου γηπέδου:
«Υπάρχει μια πρόταση η οποία μελετάται με κάθε προσοχή και λεπτομέρεια. Είναι μια σοβαρή πρόταση με πολλές παραμέτρους και θα είμαστε έτοιμοι πολύ σύντομα. Εμείς προχωρούμε με τις προσφορές με την επιδιόρθωση του ταρτάν. Η πρόταση της Πάφος FC προνοούσε ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρίς ταρτάν. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει το στάδιο να κλείσει για 10 μήνες για να επιδιορθωθεί το ταρτάν και αυτό πρέπει να γίνει μέσα στο 2022 για να μην χαθεί το κονδύλι των 410 χιλιάδων ευρώ»
Έχει ενημερωθεί η Πάφος FC; Επειδή δεν μίλησαν ποτέ για το θέμα αυτό το οποίο είναι πολύ σημαντικό: «Μας ξεκαθάρισαν οι αρμόδιοι ότι δεν μπορούν να γίνονται αγώνες όσο γίνονται τα. Ο προϋπολογισμός είναι εκεί και πρέπει να γίνουν ο επιδιορθώσεις εντός του 2022. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι από πλευράς Πάφος FC θα έχουν κάνει σκέψεις για το τι θα κάνουν, θα έχουν προγραμματιστεί καθώς δουλεύουν επαγγελματικά και θα προνόησαν».