Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ φαίνεται ότι αποφάσισε πως δεν θέλουν να κρατήσουν με το ζόρι τον Ρομέλου Λουκάκου, από τη στιγμή που εκείνος δεν πρόσφερε στην πρώτη σεζόν της επιστροφής του κι έτσι η Τσέλσι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για το ενδεχόμενο παραχώρησής του.
Ο Βέλγος επιθετικός φαίνεται ότι ξεπερνά το πρώτο εμπόδιο που ήταν οι διαθέσεις των «μπλε» για την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Τούχελ φαίνεται να συζήτησε με τον Μπόελι για την περίπτωση του Big Rom και αμφότεροι μάλλον κατάλαβαν ότι ο διεθνής επιθετικός δεν θέλει με τίποτα να βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Κι αυτό θα κάνει κακό και στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα αν αποφασιστεί η παραμονή του.
Αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι παρουσιάζονται ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής μόλις μια σεζόν μετά την επαναφορά του στο Λονδίνο.
Ωστόσο, το θέμα είναι πλέον τι προτίθεται να κάνει η Ίντερ. Ο Λουκάκου φέρεται να έχει συμφωνήσει στα πάντα για να κάνει το come-back του στο «Τζουσέπε Μεάτσα», όμως, λόγω οικονομικών δυσκολιών, οι «νερατζούρι» σκέφτονται μόνο τον δανεισμό κι όχι την αγορά…