Σημαντικά νέα αναμένονται τις επόμενες μέρες στην ΑΕΛ που θα έχουν να κάνουν με την στελέχωση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ. Πληροφορίες μας λένε ότι έγινε μια τεράστια δουλειά πίσω από τις… κουρτίνες στο κομμάτι ενδυνάμωσης του προσωπικού της εταιρείας.  Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους έδωσε την εντολή στον Διευθυντή της ομάδας, Θεόδωρο Αντωνίου, για μαζικές προσλήψεις σε καίρια πόστα και αυτό έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.
Οι γαλαζοκίτρινοι αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν το πολυπληθέστερο προσωπικό που είχαν ποτέ, με άτομα ικανά και στα σωστά πόστα, κάτι που θα ανεβάσει και το στάτους της ομάδας.
Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα από την  διοίκηση της ομάδας που δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι η ΑΕΛ αλλάζει πλέον επίπεδο ενόψει και τις μετακόμισης της στο νέο γήπεδο.
Στα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται κοντά σε 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως πληροφορούμαστε με τα ονόματα τους να παραμένουν μυστικά από τους υπευθύνους. Αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει από την ομάδα είναι ότι μόλις ολοκληρωθεί μια περίπτωση θα βγαίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

Αριστείδου Μιχαήλ