«Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία με τον Τιμούρ»
Α' Κατηγορία

«Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία με τον Τιμούρ»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Μιχάλης Ππεκρής μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πρόσληψη Τιμούρ Κετσπάγια.

«Με τα κριτήρια τα δικά μας και τα δικά σας ταιριάζει στην Εθνική. Καθρέφτης είναι το γήπεδο» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Νίκο Κωστένογλου:

«Ένας προπονητής πρέπει και επιβάλλεται να στηρίζεται μέχρι το τέλος, το οποίο τέλος θα πρέπει να ξέρεις που είναι. Με τον Κωστένογλου κάναμε απολύτως το σωστό. Ήταν δική μας επιλογή σαν ΚΟΠ, από κει και πέρα πρέπει να στηρίζεται και πρέπει να πάρουν το μήνυμα κι τα σωματεία μας. Δεν μπορείς να αλλάζεις προπονητές κάθε λίγο και λιγάκι. Βλέπουμε ιδιαίτερα στην Κύπρο με 1-2 αποτελέσματα άσχημα να διώχνουμε προπονητές. Είδαμε και τον Απόλλωνα να στηρίζει τον προπονητή μετά από έναν γύρο άσχημων αποτελεσμάτων και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Πάγια τακτική είναι να στηρίζουμε απολύτως τους συνεργάτες μας. Και με τον Τιμούρ αυτό θα γίνει».

Η διοίκηση της ΚΟΠ ποντάρει στον Τιμούρ λόγω εμπειρίας και επιτυχιών. Στον κ. Κωστένογλου τι ποντάρατε; «Τα κριτήρια για επιλογή προπονητή δεν συζητιούνται δημόσια. Είναι πολλά τα κριτήρια. Εκ των υστέρων βλέπουμε κάποια πράγματα. Σήμερα σας λέω ότι 90-95% με βάση τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας με Κωστένογλου, την ίδια άποψη θα είχαμε. Άμοιρος ευθυνών εγώ δεν ήμουν ποτέ μου. Στο τέλος της ημέρας δεν πετύχαμε. Για να πετυχαίναμε δεν έπρεπε να χάνουμε εντός έδρας. Η επόμενη μέρα ελπίζω να μας βρει με καλύτερα δεδομένα».

Τι θα γίνει με το τιμ του Κετσπάγια; «Μόνο ο Κωστένογλου φεύγει. Θα φέρει και τον Σοσό από τους συνεργάτες του».

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου επιστρέφει; «Ακόμα δεν συζητήσαμε. Μόλις χθες ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Τιμούρ. Θα τα τρέξουμε τα θέματα αυτά».

Είναι μακροχρόνια η συνεργασία σας: «Είναι μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών του 2025, είναι μέχρι τα μέσα του 2025».

Για το οικονομικό: «Είναι ένα πακέτο το οποίο κυμαίνεται κοντά στα προηγούμενα. Είναι λίγο πιο πάνω από τον Κωστένογλου».

Πρέπει να γεμίσουμε την «Αρένα» με την Ελλάδα: «Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία για να δει και ο κόσμος την ομάδα του Τιμούρ αλλά και την Εθνική Ελλάδας».

Related posts