Αποκαλύφθηκε η σχέση του Νάγκελσμαν με… δημοσιογράφο!
Γερμανία

Αποκαλύφθηκε η σχέση του Νάγκελσμαν με… δημοσιογράφο!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, διάστημα στο οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν και η σύντροφός του, Βερένα, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ο καθένας διαφορετικούς δρόμους. Ο ίδιος δεν άργησε μάλιστα να βρει νέα αγαπημένη, με την γερμανική ιστοσελίδα Sport1 να αποκαλύπτει πρόσφατα πως το ζευγάρι απόλαυσε μαζί διακοπές, σε γιοτ στην Ιμπίζα.
Το γεγονός αυτό δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία υπό κανονικές συνθήκες, όμως απέκτησε ξαφνικά, λόγω της επαγγελματικής κατάστασης της νέας παρτενέρ του Νάγκελσμαν, με την Λένα Βούρζενμπεργκερ, να γνωρίζει όχι μόνο τον προπονητή της Μπάγερν αλλά και όλη την ομάδα από έξω και ανακατωτά, καλύπτοντας το ρεπορτάζ των Βαυαρών για την Bild εδώ και δύο χρόνια.
Προηγουμένως, η 30χρονη κάλυπτε το ρεπορτάζ της Βέρντερ για την εφημερίδα και παρά το γεγονός πως θεωρείται από τις πολύ καλές ρεπόρτερ στο χώρο, δεν έμελε να στεριώσει στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Όπως έγινε γνωστό, όταν έμαθε η Bild για τη σχέση αυτή, ζήτησε από το έτερον ήμισυ του Νάγκελσμαν να αποσυρθεί από αυτό το ρεπορτάζ για να μην υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της, με την ίδια να πειθαρχεί και να αντικαθίσταται σε χρόνο dt.

Related posts