Απίστευτο σκηνικό στην Γενική Συνέλευση του σωματείου ΑΠΟΕΛ που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Δημοτικής Αγοράς Σε αυτή παρευρέθηκαν μόλις εφτά μέλη και το 14μελες διοικητικό συμβούλιο.
Η συνέλευση έγινε στη Δημοτική Αγορά, καθώς το οίκημα παραμένει κλειστό εδώ και δύο χρόνια αναμένοντας, δήθεν, την ανακαίνισή του!
Στο μεταξύ, παλιοί αθλητές και μέλη του ΑΠΟΕΛ κατέληξαν σε άλλα σωματεία της Λευκωσίας για να περνούν τις ώρες τους, δηλώνοντας την απογοήτευση για την κατάντια του ιστορικού σωματείου. Εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 13 Ιουλίου εφόσον υπάρξουν υποψηφιότητες μέχρι τις 11 του μήνα.
Σήμερα με ανακοίνωσή τους οι γαλαζοκίτρινοι ενημέρωσαν, σχετικά με τις υποψηφιότητες, ότι: «Μετά το πέρας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί η προκαθορισμένη διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους μέχρι τις 12 Ιουλίου, στο Γ. Γ. του Σωματείου κ. Ζήνωνα Σεβέρη».