Το λάθος στον αγώνα σκάκι του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον γιο του που έγινε viral
Ισπανία

Το λάθος στον αγώνα σκάκι του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον γιο του που έγινε viral

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου είθισται να ξεκουράζονται τον Ιούνιο και ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τον προπονητή της Ατλέτικο να περνάει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας παίζοντας σκάκι με τον γιο του, Χιοβάνι.
Μάλιστα, θέλησε να δημοσιεύσει φωτογραφία στα social media από την ώρα του παιχνιδιού του με τον φορ της Βερόνα, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που περίμενε αφού αρκετοί από τους ακόλουθούς του στα social media έκαναν περιπαικτικά σχόλια.
Ο ένας λόγος ήταν πως η σκακιέρα δεν ήταν σωστά τοποθετημένη ενώ ο δεύτερος και πιο σημαντικός ήταν πως ο «Τσόλο» έπαιζε χωρίς βασιλιά, κάτι που ουσιαστικά «ακυρώνει» το παιχνίδι του, μιας που ο σκοπός του κάθε παίκτη είναι να φέρει τον αντίπαλό του σε δύσκολη θέση όπου δεν μπορεί να «σώσει» τον βασιλιά του.
Όπως έγραψε μάλιστα ένας χρήστης του Twitter αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία του συγκεντρωμένου Ντιέγκο και Χιοβάνι Σιμεόνε στο σκάκι «μη ρωτάς ποτέ την ηλικία μίας γυναίκας, το μισθό ενός άνδρα και που είναι ο βασιλιάς του Σιμεόνε στην σκακιέρα».

Related posts