Δεν ήταν ακριβώς «off the record» συζήτηση, οπόταν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γνωστοποιήσουμε τη συζήτηση των δημοσιογράφων με τον Ντάρκο Μίλανιτς, αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ακριβώς διότι έχει τη δική της, ξεχωριστή σημασία.
Ο Σλοβένος τεχνικός κέρδισε τις εντυπώσεις με μία κίνηση. Κατευθύνθηκε στο μέρος όπου βρισκόντουσαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά. Αφού ολοκλήρωσε με τις χειραψίες, από μόνος του μας ανέφερε τα εξής:
«Με ρωτήσατε για το αν έχω πίεση επειδή είμαι ο πρώτος προπονητής μετά τον Τιμούρ Κετσπάγια. Σας λέω ότι ο πρώτος που βάζει πίεση στον εαυτό μου είμαι… εγώ. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο για να βάλω πίεση, την χρειάζομαι αυτή την πίεση. Τρέφω τεράστιο σεβασμό στον Τιμούρ, ξέρω τι σημαίνει για την Ανόρθωση. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε».
Η κίνηση του Μίλανιτς προκάλεσε ομολογουμένως εντύπωση. Έδειξε ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά στο πού βρίσκεται, τα δεδομένα που υπήρχαν και υπάρχουν στην ομάδα για τον Τιμούρ Κετσπάγια και μόνο ως… αλεξιπτωτιστής δεν παρουσιάστηκε.

Ανδρέας Βεντούρης