Θέλει και η Τσέλσι τον Λεβαντόφσκι!
Αγγλία

Θέλει και η Τσέλσι τον Λεβαντόφσκι!

Ο Τούχελ «ψήνει» τους ανθρώπους των «μπλε» να κινηθούν για τον Πολωνό.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπάγερν και οι μνηστήρες πληθαίνουν. Ο κόουτς της Τσέλσι γνωρίζει ότι η προτεραιότητα του Πολωνού είναι να παίξει για την Μπάρτσα, εάν τελικά οι Βαυαροί συμφωνήσουν να τον πουλήσουν, όμως ο Γερμανός ενθαρρύνει τον αγγλικό σύλλογο να τον δοκιμάσει την τύχη του, επειδή είναι ο αγαπημένος του για να αντικαταστήσει τον Λουκάκου.
Θυμίζουμε ότι πρώτη εξέφρασε ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να βλέπει θετικά μια μετακίνηση στην Καταλονία. Ωστόσο η Μπάγερν δεν δείχνει πρόθυμη να τον παραχωρήσει πριν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το 2023.
Ένας από αυτούς επίδοξους μνηστήρες για τον Πολωνό, είναι η Τσέλσι, η οποία ψάχνει πρόσωπο για το… «9» στην αγορά γιατί είναι πολύ πιθανό να δανείσει τον Ρομέλο Λουκάκου στην Ίντερ. Ο Βέλγος διεθνής δεν είναι στα πλάνα του Γερμανού προπονητή Τόμας Τούχελ, ο οποίος, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, έχει ήδη ενθαρρύνει τον αγγλικό σύλλογο να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Λεβαντόφσκι.
Γνωρίζει βέβαια ότι η Μπάρτσα έχει το προβάδισμα σε αυτό το θέμα, αλλά στο ποδόσφαιρο οι ανατροπές είναι συνηθισμένες και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να πείσει τον Πολωνό ή την ομάδα του. Η Τσέλσι θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στους «μπλαουγκράνα», εάν προσφέρει στον γερμανικό σύλλογο ένα ποσό, πάνω από 50 εκατομμύρια, που η Μπαρτσελόνα δεν φτάνει, καθιστώντας την τελική τιμή πιο ακριβή ή τροφοδοτώντας την ένταση.

Related posts