To τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρίστο Αντωνιάδη, ο οποίος στις δηλώσεις του, τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι καταδικασμένοι για το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, Χρίστο Αντωνιάδη.
Ο ύψους 1.97 κεντρικός ανδρώθηκε στον Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα μας, πέραν της περσινής σεζόν, την περίοδο 2006-07. Πέρασε επίσης από την Ολυμπιάδα Νεάπολης και την ΕΝΠ, πριν πάει στην Ομόνοια το 2010-15. Τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Καραβά και επέστρεψε στην Ομόνοια στην οποία αγωνίστηκε απο το 2017 έως το 2021, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα.
Σχολιάζοντας την ανανέωση του Χρίστου Αντωνιάδη, ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου, Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Η θέληση του νέου μας προπονητή (ο οποίος θα ανακοινωθεί όταν έρθει στη Κύπρο), ήταν η ομάδα να στελεχωθεί με τρεις έμπειρους κεντρικούς. Ο Χρίστος πέρυσι με τον επαγγελματισμό του, την εμπειρία και την όρεξη του απέδειξε πως έχει θέση στη φετινή μας ομάδα την οποία υποσχόμαστε να ενισχύσουμε αισθητά σε κάθε θέση».
Με τη σειρά του ο Χρίστος Αντωνιάδης, δήλωσε: «To ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένο για πρωτάθλημα, το φετινό ρόστερ δείχνει γέματο και έτοιμο για ένα τέτοιο στόχο. Η περσινή σεζόν με όλες τις ατυχίες της, μας πείσμωσε και φέτος με τον τρόπο που θα συμπληρωθεί η ομάδα με τους ξένους και με το κόσμο δίπλα μας, θα επιστρέψουμε στην κορυφή».