Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 για την επόμενη μέρα στην ομάδα και τις πρώτες κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ενόψει της νέας σεζόν.

Για τη φετινή σεζόν και την επόμενη: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Αργήσαμε να σφραγίσουμε την παραμονή. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μας αλλά δεν είχαμε ψηλότερους στόχους. Η Δόξα δεν δικαιούται να βάζει ψηλότερους στόχους, αλλά όταν είσαι κοντά λιγουρεύεσαι. Μα τι στόχο να βάλω όταν έχω μπάτζετ ένα εκατομμύριο; Θα δούμε τι κουκιά έχουμε για την επόμενη σεζόν και ο Θεός βοηθός».

Για τα 10 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην Α’ Κατηγορία: «Όταν είχα αναλάβει η Δόξα ήταν η πιο μικρή από τις μικρομεσαίες ομάδες. Αντιλαμβάνεστε τι έχουμε πετύχει. Αγαπώ αυτή την ομάδα, είμαι ο πιο ικανός παράγοντας στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάποιοι φυσικά μπορεί να γελάνε».

Αν θα είχε ασχοληθεί διοικητικά με πιο μεγάλη ομάδα: «Είμαι ρομαντικός, δεν μπορώ να παντρευτώ μια γυναίκα που δεν την αγαπώ».

Για το γήπεδο: «Είναι πανέτοιμο. Περιμένουμε να γίνουν τα εγκαίνια τον Ιούλιο. Θα γίνει ένα φιλικό με τον Απόλλωνα, περιμένουμε τη μέρα. Θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο γήπεδο η Μελίνα Ασλανίδου. Θα κυκλοφορήσουν πακέτα διαρκείας, όποιος παίρνει το πακέτο θα δίνεται και δωρεάν στη γυναίκα του, ενώ για τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα είναι δωρεάν. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι σίγουρος ότι η κερκίδα θα γεμίσει. Η δική μας η κερκίδα είναι για 1800 και οι φιλοξενούμενοι 2000».

Για τους παίκτες που φεύγουν από τη Δόξα αλλά δεν… πιάνουν σε άλλες ομάδες, όπως π.χ ο Μπαλντέ: «Ρωτήστε στις άλλες ομάδες. Αν αφήσει η ΑΕΛ τον Μπαλντέ θα τον πάρουμε πίσω και θα δείτε τι παίκτης είναι. Για τον Εμπραλίτζε υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση, καθώς και για τον Καραμανώλη από άλλη μεγάλη ομάδα. Αποκτήσαμε τον Μάρκο Χαραλάμπους από την ΠΑΕΕΚ, συμφωνήσαμε με τον Σισοκό ο οποίος θα επιστρέψει. Ο Σαντίκ θα συνεχίσει στη Δόξα».

Η άποψή του για τον τίτλο: «Έχει πάρει το δρόμο για τη Λεμεσό. Το ενδιαφέρον είναι στη 2η θέση».