Το μεγάλο μιλανέζικο ντέρμπι με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο της Serie A συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στις 22 Μαΐου θα έχουμε την κορύφωσή του. Η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα το απόγευμα της Κυριακής (15/5) όμως λίγες ώρες αργότερα απάντησε με μεγαλοπρέπεια η Ίντερ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να επικρατεί με 3-1 εκτός έδρας της Κάλιαρι και να διατηρείται στο -2 από την κορυφή, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.
Πλέον, οι νερατζούρι θέλουν μόνο τρίποντο όταν και θα υποδεχτούν την Σαμπντόρια στο «Μεάτσα» στην τελευταία αγωνιστική, με την ελπίδα πως την ίδια ώρα οι ροσονέρι θα φύγουν ηττημένοι από την έδρα της Σασουόλο, για να κάνουν το προσπέρασμα στο photofinish και να αναδειχτούν πρωταθλητές για δεύτερη διαδοχική σεζόν.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τσεπιτέλι, Αλτάρε (79′ Καρμπόνι), Νταλμπέρτ (86′ Περέιρο), Μπελανόβα, Μαρίν (79′ Μπαζέλι), Γκράσι, Ρογκ (55′ Νάντες), Λυκογιάννης, Παβολέτι (56′ Μπαλντέ), Πέδρο
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (70′ Ντ’Αμπρόζιο), Νταρμιάν (58′ Ντάμφρις), Μπαρέλα (58′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο (70′ Κορέα), Μαρτίνες (85′ Σάντσες)