Στη σημασία της νίκης στάθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του αδικείται από τη θέση της στο πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
«Είναι μια μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Υπάρχει η πίεση, η κούραση, σωματική και ψυχολογική. Είμαστε η μοναδική ομάδα που διεκδικήσαμε όλους τους τίτλους. Πήγαμε στην Ευρώπη, διεκδικήσαμε στο πρωτάθλημα, εμείς παίξαμε στο κύπελλο όχι με ομάδες δεύτερης κατηγορίας. Κι όμως είμαστε εδώ. Αν μια ομάδα αδικείται στο πρωτάθλημα από όσα έχει δώσει, είμαστε εμείς. Έχουμε πιθανότητες για τη 2η θέση και θα τις κυνηγήσουμε. Βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ καλή ομάδα η Πάφος FC, θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και να πάρουμε τη 2η θέση».
Για τις αλλαγές και τον Ιωάννου: «Στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε κάποιες αλλαγές, όσοι μπήκαν έδωσαν το κάτι παραπάνω. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί και πετύχαμε το γκολ παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Νικήσαμε ήδη τέσσερεις φορές το ΑΠΟΕΛ, γιατί να μην τους νικήσουμε ξανά; Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε για τις άλλες ομάδες είναι εύκολο να μας νικήσουν».