Ανάρτηση από τον Κώστα Καϊάφα για το φινάλε της σεζόν και στις Ακαδημίες της ΕΝΑΔ.
Αναλυτικά:
Έφτασε το τέλος μιας πολύ καλής χρονιάς όπου αρκετά παιδιά της Ακαδημίας έκαναν μεγάλη πρόοδο. Είχαμε και χαρές και λύπες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αποκτήσαμε ωραίες εμπειρίες και νομίζω ήρθαμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Κύριο μέλημα είναι να μεταφέρουμε πάντα στα παιδιά μας το ευ αγωνίζεσθαι και το fair play, να μάθουν να έχουν καλή συμπεριφορά και μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και να μπορούν να διαχειριστούν και νίκες αλλά και ήττες.
Στόχος μας στη νέα σεζόν είναι περισσότερη δουλειά, περισσότερη σημασία στην πειθαρχία, στη ψυχολογία και στην ομαδική συμπεριφορά.
Ένα μεγάλο μπράβο σε ολους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς όπου αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις συνθήκες στις οποίες υποβάλλονται για να είναι τα παιδιά τους πάντα εκεί και να τους στηρίξουν.
Σαν Ακαδημία ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και απέραντη συμπαράσταση που επιδείξατε στη δουλειά και στο έργο που επιτελεί η Ακαδημία. Αυτό και μόνο μας δίνει τεράστιο κίνητρο και ενθουσιασμό να δουλέψουμε με περισσότερο επαγγελματισμό και αφοσίωση.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές, στον κο Κούλλη και στη διοίκηση για την άψογη συνεργασία και γενικά σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει στην Ακαδημία για να ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν.  ❤️⚽️