Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να απορρίψει την σούπερ πρόταση της Ρεάλ για να γίνει κάτοικος Μπερναμπέου προτιμώντας να συνεχίσει στην Παρί, έναντι ενός εξίσου αμύθητου ποσού, με τους μερένγκες να μην παρατούν όμως την προσπάθεια για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Τουναντίον, δείχνουν να έχουν πεισμώσει και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων 24ώρων, ο παίκτης που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους για να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί.
Ο 22χρονος Γάλλος μέσος, που έχει εκτιναχτεί αγωνιστικά με τη φανέλα της Μονακό την τελευταία διετία μπήκε άμεσα στο κάδρο των μερένγκες σύμφωνα με την “Marca”, ενώ σημερινό ρεπορτάζ από το “RMC” φέρνει τον παίκτη μία ανάσα από το να φορέσει τα λευκά της βασίλισσας.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τσουαμενί αποφάσισε να πει το ναι στην Ρεάλ υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, σε μία συμφωνία που θα γεμίσει με 80 εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία των Μονεγάσκων χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα μπόνους που θα προσφέρει η Ρεάλ για την απόκτησή του.