Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα και δη τα μεταγραφικά μίλησε στον Super Sport fm o εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Αυτή την μεταγραφική περίοδο δεν θα επιβεβαιώνουμε και δεν θα διαψεύδουμε γιατί μπαίνουμε σε μια διαδικασία στην οποία πολλοί μπορούν να μείνουν εκτεθειμένοι. Ο κάθε ένας γράφει αυτά για τα οποία πληροφορείται. Δεν θα υπάρχει το κρεσέντο ανακοινώσεων όπως πέρσι που ψάχναμε 15 ποδοσφαιριστές. Πάμε σε μια πιο επιλεκτική διαδικασία, άρα θα πάρει
aρκετό χρόνο για να αποκτήσουμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε και γνωρίζουμε από τώρα ποιοι είναι» είπε αρχικά.
Πως θα κινηθείτε στο μεταγραφικό παζάρι; «Θα πάρουμε 4-5 ξένους και 1-2 Κύπριους και σε μεταγενέστερο στάδιο θα δούμε και τον κατάλογο β’».
Σας είπε ο προπονητής σε ποιες θέσεις επείγει ενίσχυση; «Παρέδωσε την λίστα του στον κ. Κονναφή. Ξέραμε τι ψάχνουμε πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και πλέον είναι θέμα υπομονής και διαπραγματεύσεων του Απόλλωνα με τους ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν».
Για την περίπτωση Κορρέα: «Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε».
Τι γίνεται με Φιλιώτη και Κατελάρη; «Είναι θέματα τα οποία θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες, Πρόθεση μας είναι να διατηρήσουμε και τους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ».
Για το θέμα Πίττα και Παναθηναϊκού το οποίο επανήλθε σε Ελλαδικά ΜΜΕ: «Την ακούσαμε και πέρσι και πρόπερσι αυτή την ιστορία. Ουδέποτε πήρε μορφή πραγματικού ενδιαφέροντος. Διατηρεί συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποταθεί στον κ. Κίρζη για να μάθει την λυπητερή».
Τι γίνεται με τον Σάλαι; Θα πουληθεί; «Το καλοκαίρι θα κάνει το επόμενο βήμα».