Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Ομόνοια, η χρονιά σώθηκε με ένα τρόπαιο και εξασφάλιση ευρωπαϊκών ομίλων και πλέον η διοίκηση μπαίνει στην επόμενη μέρα για να φτιάξει μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στην Ευρώπη και θα επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ένα από τα ερωτηματικά ενόψει και του ρόστερ της νέας σεζόν είναι ο Μιξ Ντίσκερουντ. Το συμβόλαιο του Αμερικάνου με την Ομόνοια εκπνέει σε μερικές μέρες και μένει να δούμε να θα βάλει υπογραφή σε νέο.
Είναι από τις περιπτώσεις που δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα τα πράγματα όπως π.χ με τον Τσέποβιτς ο οποίος ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρούσε ή ακόμα και με τον Χούμποτσαν ο οποίος θα είναι έκπληξη αν συνεχίσει αλλά και με τους Μποτεάκ και Ασάντε οι οποίοι επίσης φεύγουν.
Είναι μια περίπτωση ιδιαίτερη την οποία θα βάλουν στο τραπέζι ο Λένον μαζί με τους ανθρώπους του προγραμματισμού και θα πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις.
Το τελευταίο του δείγμα δεν ήταν και το καλύτερο και αναφερόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου αλλά σε γενικές γραμμές έκανε καλά παιχνίδια και μπορεί να χαρακτηριστεί από τις επιτυχημένες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού.
Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Λένον συνεργασία πάντοτε με τους υπεύθυνους του προγραμματισμού.

Χρίστος Χρίστου