Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Ψηλότερο το μπάτζετ τη νέα σεζόν»!
Κύριες Ειδήσεις

Ν.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Ψηλότερο το μπάτζετ τη νέα σεζόν»!

Για την κατάκτηση του κυπέλλου και την επόμενη μέρα στην Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 το μέλος της διοίκησης, Νικόλας Γεωργιάδης.

Για το κύπελλο: «Εκεί που έπρεπε να παρθούν αποφάσεις, πάρθηκαν οι σωστές. Καταφέραμε να αλλάξουμε την ιστορία και να πανηγυρίζουμε τώρα το κύπελλο. Ευχαριστώ τους χιλιάδες Ομονοιάτες που ήρθαν στο γήπεδο. Δίκαια πήραμε το κύπελλο. Αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες για πάνω από εκατό λεπτά, αυτό λέει πολλά για το μέταλλο της ομάδας. Δεν είναι μόνο το φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά εκεί που… καίει η μπάλα, να βρίσκει τις ψυχικές δυνάμεις για να κερδίσει. Το πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το θέλαμε και το πήραμε».

Για την αποβολή του Σέχου: «Δεν θέλω να μπω σε τέτοια θέματα. Έχετε ειδικούς που θα το πουν. Από το 5’ παίζαμε με παίκτη λιγότερο για 122 λεπτά».

Για τον προγραμματισμό: «Μέχρι χθες δεν είχαμε προχωρήσει σε κάτι. Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι θα τα δούμε όλα στην ώρα τους. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Θα παρουσιάσουμε ένα πολύ πιο δυνατό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα. Ξέροντας τον πρόεδρο, θα είναι ψηλότερο το μπάτζετ τη νέα σεζόν».

Για το έλλειμμα των 22 εκατομμυρίων: «Στις 28 του μηνός ή στις 30 που τελειώνει ο μήνας, η Ομόνοια πληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της. Σίγουρα το χρέος που παρέλαβε από το σωματείο πάει προς τα κάτω και θα έχουμε την ευκαιρία στη γενική συνέλευση να τα εξηγήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι όταν έχεις ζημιά, να μπορείς να την καλύψεις. Όταν οι μέτοχοι έρθουν και βάλουν λεφτά, δεν υπάρχει πρόβλημα».

Related posts