Ίσρα Κολ, ευχαριστούμε…! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Ίσρα Κολ, ευχαριστούμε…! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος υγιής φίλαθλος εκεί έξω, πει ότι δεν γέλασε, δεν το απόλαυσε ή έστω δεν… μειδίασε με το σόου του Ίσρα Κολ κρατώντας ένα ραδιοφωνάκι και τραγουδώντας την «καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα, θα ήταν ψεύτης. Ανεξαρτήτου ομάδας, ο κεντρικός μέσος του Απόλλων και η… παράσταση που έδωσε, ήταν ένα από τα καλύτερα που είδαμε ποτέ σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου.
Να βλέπεις έναν 28χρονο Αργεντίνο, έναν «τυπά», με ύψος 1.76, ξυπόλητος με μια φανέλα και ένα σορτσάκι, να κάνει σαν μωρό παιδί! Του αξίζει βέβαια και με το παραπάνω. Ο ίδιος, ήταν εκ των διακριθέντων των γαλάζιων και ένα βασικός στέλεχος στην πορεία της ομάδας για επιστροφή της στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος μετά από 16 χρόνια.

Ο Ίσρα Κολ, κατάφερε, μέσα σε ελάχιστα λεπτά να γίνει viral, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πως έκανε τους υγιείς φιλάθλους μιας ομάδας, εκτός του Απόλλων, να σχολιάσουν το βίντεο, να το δουν και να το ξαναδούν και να «σκάσουν» στα γέλια σε μια εποχή που δεν βλέπει κανείς ευχάριστα γεγονότα, Ουσιαστικά, ο 28χρονος, μας έβγαλε λίγο από τη «μαυρίλα» των τελευταίων γεγονότων και από τις όποιες έγνοιες είχαμε. Έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, ο Κολ, έκανε αυτό που χρειαζόμασταν και του αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ»! Δεν ξέρουμε αν ο Αργεντινός μέσος του Απόλλωνα θα δώσει νέα παράσταση στη φιέστα (αυτό είναι το πιθανότερο), αλλά, όποτε μπορείτε, στη ζωή σας, να είστε ο κάθε Ίσρα Κολ!

Θράσος Δημητρίου

Related posts