«Η απογοήτευση,τα δώρα και το θέμα Νεόφυτου Λάρκου…»
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

«Η απογοήτευση,τα δώρα και το θέμα Νεόφυτου Λάρκου…»

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, το τελευταίο ματς με τον Άρη και τα δεδομένα στην Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Γιατί το ματς με την Άρη ορίστηκε το Σάββατο κι όχι Κυριακή όπως τα άλλα δύο παιχνίδια: «Υπάρχει εξήγηση και είναι δυστυχώς η κυπριακή πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τρίτο συνεργείο για VAR».

-Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα. Σκοράραμε και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε καθόλου το αποτέλεσμα. Ο πιο κοντός παίκτης του γηπέδου πήρε κεφαλιά μετά από κόρνερ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τέτοια γκολ.
Ουσιαστικά, πέραν των λίγων λεπτών που είχαμε το προβάδισμα, το ΑΠΟΕΛ είχε το σκορ που ήθελε. Δεν είχε την ανάγκη να πιέσει. Ήταν ανοικτό παιχνίδι, με μεγάλες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες. Στην ευκαιρία του Ντε Βινσέντι η μπάλα μας έστειλε το μήνυμα ότι… μας ήθελε. Μπορούσε να γίνει το 2-1 ή το 1-2 αλλά δεν έγινε. Το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για τη 2η θέση. Εμείς δεν σκεφτόμαστε τη 2η θέση, είναι στα πόδια μας η Ευρώπη και πρέπει να πάρουμε κόντρα στον Άρη το αποτέλεσμα για το Κόνφερενς Λιγκ. Αν μας κάνουν δώρα η Πάφος FC κι ο Απόλλωνας θα είναι καλοδεχούμενα, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Θέλουμε όμως να κοιμηθούμε το βράδυ του Σαββάτου με ελπίδες».

-Για τον Νεόφυτο Λάρκου: «Ότι οριστικό υπάρχει, ανακοινώνεται. Για να μην ανακοινωθεί σημαίνει πως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η δουλειά για να είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη της νέας σεζόν γίνεται συνεχώς».

-Για τις ανανεώσεις: «Εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τα όσα ανέφερα προηγουμένως».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα απουσιάζει ο Κορρέα και ο Νοβότνι. Ο Ρισβάνης ήταν αποστολή αλλά δεν μπορούσε να παίξει. Οι προβλέψεις λένε ότι θα μπει με την ομάδα. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Εσκοβάλ και ο Αβραάμ, θα δούμε για Ρουσιά».

Related posts