Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ότι η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα γίνει σε τρεις φάσεις, ωστόσο θα είναι έκπληξη αν δεν ανακοινωθεί sold out. Προς το παρόν πάντως υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.
Εκτιμάται πάντως ότι οι φίλοι της ομάδας της Αμμοχώστου θα εξαντλήσουν τα σχεδόν 2000 εισιτήρια (θυμίζουμε ότι αυξάνεται το ποσοστό για παρουσία φιλάθλων από 75 σε 85% των γηπέδων) που έχουν στη διάθεσή τους. Το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι τεράστιο και είναι λογικό να ελκύει τον κόσμο της «κυρίας» για να δώσει δυναμικό παρών στο ΓΣΠ…
Θυμίζουμε ότι από αύριο Παρασκευή, η προπώληση θα αφορά για όλο τον κόσμο κι όχι μόνο τους κατόχους θεωρείων πολυτελείας ή διαρκείας. Η τιμή του κανονικού είναι στα 10 ευρώ, του μαθητικού στα 5 και του παιδικού στο ένα ευρώ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Ανέβασε ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο Σπύρος Ρισβάνης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι τραυματίες Εσκοβάλ, Ρουσιάς και ο Μάριος Αντωνιάδης.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει περισσότερο ασκήσεις τακτικής αλλά όχι δίτερμα.

Ανδρέας Βεντούρης