Ενημέρωση από τη νεοσύστατη ομάδα Ξυλοφάγου F.C. για την Γενική Συνέλευση.
Αναλυτικά:
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ψες η πρώτη Γενική συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ F.C.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, άνθρωποι αγκάλιασαν το Σωματείο από την πρώτη στιγμή και δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή! Δώσαμε ήδη το μήνυμα ότι η ιδέα αυτή παίρνει σάρκα και οστά!
Μαζί ξεκινήσαμε, Μαζί συνεχίζουμε!
Για εμάς, για τα παιδιά μας, για το χωριό μας.

Απόσπασμα από την ομιλία του Μάριου Φρίξου εκ μέρους του Αθλητικού Σωματείου ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ F.C. στην ψεσινή Ιδρυτική Γενική Συνέλευση.
«…Αδυνατούμε όμως να παραμείνουμε ιδία τάξη. Το χρωστάμε στο χωριό μας, στη γη που μας γέννησε τζιαι μας ανάγιωσε, σε εμάς τους ίδιους, στα παιδιά, στα εγγόνια μας, στις μελλοντικές γενεές της Ξυλοφάγου.
Πραγματικά, αυτό το Σωματείο, φίλες και φίλοι, δεν έχει σε καμία περίπτωση πολιτικό χρώμα. Για να είμαστε ειλικρινείς και έντιμοι, το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ F.C αποτελείται, όπως φυσικά καταλαβαίνετε κι εσείς, από όλους εμάς εδώ σ’ αυτή την αίθουσα, ανθρώπους δηλαδή διαφόρων πεποιθήσεων. Όμως, αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τα πολιτικά, ποδοσφαιρικά ή άλλα πιστεύω του καθενός μας χωράνε σε αυτό το Σωματείο. Σας εγγυόμαστε πως όποιος, ειδικά από τα ιδρυτικά μέλη, λοξοδρομήσει και επιχειρήσει να επιβάλει πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν τον ιερό σκοπό του Σωματείου μας θα είναι υποχρεωμένος να λογοδοτήσει…».