Προβάδισμα για Final-4 για ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά & ΑΟ Αραδίππου!
Σπορ

Προβάδισμα για Final-4 για ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά & ΑΟ Αραδίππου!

Προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών εξασφάλισαν ΕΝ Αθηένου, ΑΣ Λατσιά και ΑΟ Αραδίππου μετά τους πρώτους προημιτελικούς που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα που έγινε στην  Αραδίππου η τοπική ομάδα επικράτησε 26-17 του ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς έχοντας εξασφαλίσει προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο (17-10), το οποίο συντήρησε στο β’ ημίχρονο. Η Άντρια Αντωνίου έβαλε 6 γκολ, 5 πρόσθεσε η Μαριάννα Χαραλάμπους και από 4 Αντωνία Αντωνίου και Μαργαρίτα Ευθυμίου.

Στην Πάφο η κάτοχος του τροπαίου ΑΣ Λατσιά επιβλήθηκε του τοπικού Προοδευτικού με 32-14 και ουσιαστικά εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στο Final-4. To σκορ ημιχρόνου ήταν 18-10. Η Ντιμιτρίεβιτς έβαλε 13 γκολ για τις νικήτριες, άλλα 7 πρόσθεσε η Σολέα. Για τις γηπεδούχες η Άντρια Φιλίππου έβαλε 6 γκολ.

Το Σάββατο (07/5) στην Αθηένου, η τοπική ομάδα και πρωταθλήτρια της σεζόν 2021-22, επικράτησε 36-23 του Πανελλήνιου, ο οποίος έμεινε κοντά στο σκορ στο α’ ημίχρονο (16-13). Η Παπά έβαλε σχεδόν τα μισά γκολ (17) και η Π. Φιάκου πρόσθεσε άλλα 6. Μεγάλο παιχνίδι από τη Λητώ Έλληνα με 8 γκολ για τον Πανελλήνιο, έξι σημείωσε η Τσαγγάρη.

Μετά τον αγώνα έγινε η απονομή του τροπαίου της Πρωταθλήτριας στην ΕΝ Αθηένου, σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα.

Λατσιά – Προοδευτικός θα παίξουν το Σάββατο (14/5 – 17:00) ενώ την Κυριακή (15/5) θα αγωνιστούν ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – ΑΟ Αραδίππου (14:00) και Πανελλήνιος – ΕΝ Αθηένου (15:45).

Ανάμεσα στις τρεις ομάδες που θα αποκλειστούν θα γίνει κλήρωση για την τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει το Final-4.

Related posts