Νέες επιτυχίες για την ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ.
Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα του σωματείου: Το παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία master ανδρών κατέκτησε η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Πρωταθλητής για πέμπτη διαδοχική χρονιά στέφθηκε και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου.
Τρεις αθλητές του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, 04 Μαΐου, από την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας.
Συγκεκριμένα ο αρχηγός, Κωνσταντίνος Αντωνίου, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία master1, ενώ οι Κώστας Ψυχής και Πάμπος Χαραλάμπους, τερμάτισαν στη 2η και στην 3η θέση στην κατηγορία master3.
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Αντωνίου στέφθηκε πρωταθλητής Κυπρου, αφού πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα και κατ’ επέκταση την πρώτη θέση στο overall master. Επιπρόσθετα, η δεύτερη θέση του Ψυχή και η Τρίτη του Χαραλάμπους, ανέδειξαν την ομάδα μας σε πρωταθλήτρια στο ομαδικό master ανδρών.
Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι Μιχάλης Νικολάου (master1), Βάσσος Ανδρέου (master3) και Κωνσταντίνος Θυμιδης (men elite).
Ευχαριστίες στους χορηγούς M.POUMPOURIS ELECTRICAL CVS BD SWISS CYCLO ACS DIMCO VITABIOTICS PERSKINDOL EYESPOT GARMIN HONDA MARINE WINMASTERS DELORBIS MAVROUDIS TYRES VIOLARIS DIGITAL WORKS MAOURIS