Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν βροντερό παρών στο Final 4 του Βελιγραδίου, αφού έχουν πάρει το 45% των εισιτηρίων.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη εξηγήσει μέσω ενημέρωσης τους τρόπους διάθεσης των περίπου 600 εισιτηρίων για το Final 4 του Βελιγραδίου (19-21/5), δηλαδή τα εισιτήρια που θα πάρει η κάθε ομάδα.
Ωστόσο οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν ήδη κάνει την προεργασία τους και έχουν κλείσει τη θέση τους στη Stark Arena για το σπουδαίο ραντεβού του Final 4 (στον ημιτελικό κοντράρεται με την Εφές, την Πέμπτη 19/5). Σύμφωνα με ενημέρωση της Euroleague ο κόσμος των Πειραιωτών έχει ήδη πάρει το 45% των εισιτηρίων, κάτι που θα κάνει… κατακόκκινο το γήπεδο που θα παιχθούν τα ματς.
Στη δεύτερη θέση, όμως πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό, βρίσκονται οι Ισπανοί που προμηθεύτηκαν μέχρι στιγμής το 16% των συνολικών εισιτηρίων. Βέβαια η Ισπανία έχει δύο ομάδες στο Final 4, όπου θα κοντραριστούν στον δεύτερο ημιτελικό, τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.
Το 6% το έχουν κλείσει Ισραηλινοί φίλαθλοι, παρόλο που η Μακάμπι αποκλείστηκε από τη Ρεάλ στα playoffs, το 5% οι Σέρβοι, ενώ το 5% των εισιτηρίων το προμηθεύτηκαν οι Τούρκοι που θα έχουν την Εφές στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.