Αφήστε στην άκρη τα ονόματα των ομάδων. Ξεχάστε τα… όλα. Υποθετικά ομιλούντες: εάν σας έλεγε ο οποιοσδήποτε ότι ομάδα η οποία βρισκότανε στην πρώτη θέση, θα μετρούσε έξι σερί ισοπαλίες, πόσοι θα πιστεύατε ότι θα παρέμενε στην κορυφή με απόσταση 6 βαθμών από τον δεύτερο;
Φαντάζομαι ότι αρκετοί από εσάς θα λέγατε ότι αυτή η ομάδα λες και… προσφέρει το πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι δεν το παίρνουν! Πάμε τώρα στα δικά μας: ο Απόλλων συνεχίζει να μην νικάει στο πρωτάθλημα, μετρώντας τις έξι σερί ισοπαλίες που λέγαμε, συνεχίζουν όμως όλοι οι υπόλοιποι να μην το εκμεταλλεύονται.
Εκτός κι αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει το «διπλό» στην Πάφο και να μειώσει στο -5 και την επόμενη αγωνιστικής φιλοξενήσει τον Απόλλωνα σε ένα ματς που πιθανόν να καθορίσει την εξέλιξη ολόκληρου του πρωταθλήματος!
Μπορεί η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να κάνει βήματα σημειωτόν, αλλά όσο περνάει ο χρόνος και οι αγωνιστικές και οι αποστάσεις δεν μειώνονται, τότε πλησιάζει όλο και περισσότερο στον τίτλο.
Ο Άρης διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του ακόμη και για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και η Ανόρθωση μετά τη νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι ο χαμένος της αγωνιστικής. Όσον αφορά το β’ γκρουπ, η νίκη του Εθνικού επί του Ολυμπιακού και η ήττα της Δόξας από την ΑΕΛ, αναπτέρωσαν τις ελπίδες της ομάδας της Άχνας για παραμονή!

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:
Εθνικός Άχνας – Ολυμπιακός 1-0
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 4-1
Δόξα – ΑΕΛ 0-1
Άρης – Απόλλωνας 1-1
Δευτέρα 4 Απριλίου
17:00 Ομόνοια – ΠΑΕΕΚ
19:00 Πάφος FC – ΑΕΚ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παρασκευή 8 Απριλίου
19:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια
Σάββατο 9 Απριλίου
17:00 ΑΕΛ – Εθνικός
19:00 ΑΕΚ – Απόλλωνας
Κυριακή 10 Απριλίου
16:00 ΑΠΟΕΛ – Πάφος  FC
19:00 Άρης – Ανόρθωση
Δευτέρα 11 Απριλίου
19:00 ΠΑΕΕΚ – Δόξα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

B’΄ ΓΚΡΟΥΠ

Ανδρέας Βεντούρης