Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την AEK, καθώς σήμερα το μεσημέρι θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του το «Σεραφείδειο».
Το νέο γήπεδο της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα είναι έτοιμο, χωρητικότητας 3.000 θέσεων, ενώ από την επόμενη σεζόν θα λογίζεται και ως δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας.
Ποδαρικό στο «παλατάκι» θα κάνει η AEK Β, η οποία υποδέχεται στις 15:00 τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2.
Ο κόσμος, βέβαια, που θα βρεθεί σε αυτό το ιστορικό ματς θα είναι 1.000 άτομα, αφού αυτό είναι το ανώτερο όριο που μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο σε αυτή τη φάση της αδειοδότησής του.
Χθες πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Δημήτρης Μπάτρης, πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Νικολάου Σπάτων. Ο ιερέας έδωσε την ευχή του στην ΑΕΚ Β’ και το νέο της σπίτι.