Ανάρτηση από μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκο ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά:
ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ήταν 08.01.22 όταν κερδίσαμε τον Απόλλωνα 2-1 στην ΑΡΕΝΑ.
Εκείνη την μέρα ξεκίνησε η χειρότερη περίοδος που έζησα στο ποδόσφαιρο. Κράτησε ένα μήνα. Ένσταση, καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση, κατ’εφεση ανατροπή, έντονο παρασκήνιο στην πορεία και σωρεία χτυπημάτων κάτω από τη μέση.  Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ και οι άνθρωποι της, κάποια «παραποθκιαν» έκαναν.
Προσωπικά, για 30 μέρες βίωσα την χειρότερη μου εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Η αμφισβήτηση της ορθότητας των αποφάσεων που είχαμε λάβει, της επαγγελματικής μας επάρκειας, αλλά πάνω από όλα του χαρακτήρα και της υπόληψης μας, αναπόφευκτα προκάλεσαν ασήκωτο βάρος. Το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών και οι επιπτώσεις στο κύρος του Σωματείου μας, εκτόξευσαν το μέγεθος του βάρους της ευθύνης.
Η βδομάδα από την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης μέχρι την κατ’έφεση ανατροπή της, θα μου μείνει βαθιά χαραγμένη.  Μια βδομάδα μακρυά από την δουλειά μου, με λίγο ύπνο και αμέτρητες ώρες μελέτης της υπόθεσης, για να επιτευχθεί ένας στόχος που για πολλούς φάνταζε απλησίαστος.
Δυστυχώς αδυνατώ να συγχωρήσω  αυτούς που αγνοώντας, εσκεμμένα,  τα στοιχεία και τα δεδομένα που υπήρχαν, έσπευσαν να αμφισβητήσουν την εντιμότητα μας και να μας εντάξουν σε ένα προσχεδιασμένο πλάνο παραβίασης κανονισμών και πρωτοκόλλων.  Δυστυχώς αδυνατώ να διαπραγματευτώ την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.
Η ομάδα μας δεν βρίσκεται στα καλύτερα της όμως το αυριανό παιγνίδι έχει την δίκη του ιδιαιτερότητα. Για μένα τουλάχιστον έχει.
Συμμετέχω στα διοικητικά της ΑΕΚ από το 2002. Αισίως 20 χρόνια. Ποτέ δεν έχω ζητήσει κάτι από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.
Για πρώτη φορά το πράττω.
Απευθυνόμενος λοιπόν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές μας:  ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ’.