Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα με ανακοίνωση τους ενημερώνουν πως επιστρέφουν στα γήπεδα, μετά από απόφαση και συναντήσεις που είχαν τις τελευταίες ημέρες.
Αναλυτικά:
«Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Στην Γενική Συνέλευση το όλο θέμα της επιστροφής αναλύθηκε σε βάθος αφού δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετά αδέρφια να ακουστούν. Τις επόμενες μέρες το Συμβούλιο μας ήρθε σε επαφή και έκατσε στο τραπέζι ξανά με ενεργά άτομα της πρώτης γραμμής του οπαδικού μας συνόλου, για να καταλήξουμε στην τελική μας απόφαση.
Έχουμε και νιώθουμε την υποχρέωση αλλά και το βάρος της ευθύνης που κουβαλούμε.
Οφείλαμε λοιπόν να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παρθεί η πιο σωστή απόφαση!
Μάγκες, το παραμύθι κάπου εδώ τελειώνει! Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πλέον ουσιαστικός λόγος να στερούμαστε αυτό που αγαπάμε. Οφείλουμε να υπηρετήσουμε σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 τον σκοπό της ίδρυσης μας και να σταθούμε στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ μας!
Η αποχή δεν υφίσταται πλέον ως μέτρο αντίδρασης! Οποίος ψάχνει για κορόιδα ας ψαχτεί αλλού! Οποίος τα βάζει με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα βρίσκει κι εμάς απέναντι του!
Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα είμαστε εκεί όπως ήμασταν πάντα! Ασπίδα και δοξάρι δίπλα στην ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας, μέχρι η γη να γυρίσει ανάποδα!»