Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του για τους ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους. Στην ουσία ο Ελλαδίτης τεχνικός έκοψε την φόρα σε όσους άφηναν να νοηθεί το οτιδήποτε όσο αφορά το μέλλον του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παραμείνει η ομάδα του συγκεντρωμένη στα παιχνίδια που της έχουν απομείνει.
Είναι γεγονός ότι είχαν κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες, όμως ο προπονητής της ΑΕΛ με τις δηλώσεις του έδειξε ότι δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να ασχολούνται με αυτά αλλά να είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις που έρχονται.
Η νίκη επί της Δόξας έφερε ικανοποίηση, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν παρουσιάστηκαν αδιάφοροι και πήραν ακόμα μια νίκη σε αυτή την φάση. Η ομάδα χρησιμοποιεί αυτά τα παιχνίδια ως προετοιμασία για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια.
Αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος, για να έχει ακόμα κίνητρο στη χρονιά. Με νίκη η ΑΕΛ θα μπορεί να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, που θα την βρει στο νέο της γήπεδο.

Μιχαήλ Αριστείδου