Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση του 1,5 κιλού κοκαΐνης στη Λάρνακα, για την οποία κατηγορείτο ο Γιώργος Χριστοδούλου, Ζαβράντωνας.
Μετά από ακροαματική διαδικασία το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, έκρινε αθώο τον Ζαβράντωνα και αναξιόπιστο τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είπε τόσα ψέματα που δεν ξεχωρίζουν από την αλήθεια και κανένα λογικό Δικαστήριο δεν θα μπορούσε να καταδικάσει τον κατηγορούμενο.

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ήταν 23χρονος που συνελήφθη και καταδικάστηκε για την υπόθεση και μετατράπηκε σε υπό προστασία μάρτυρα κατηγορίας, εξού και του επιβλήθηκε χαμηλότερη ποινή.
Δεύτερος μάρτυρας κατηγορίας, ήταν ο Μάριος Γεωργίου, άλλως Μαριούθκιας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021, και στον οποίο επίσης είχε επιβληθεί χαμηλότερη ποινή, αφού είχε μετατραπεί σε υπό προστασία μάρτυρας.
Ωστόσο, η μαρτυρία του Μαριούθκια δεν έγινε αποδεκτή στο Δικαστήριο, αφού δολοφονήθηκε.
Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση ο Δικηγόρος του Ζαβράντωνα, Χρίστος Πουτζιουρής, το μόνο που θέλησε να αναφέρει είναι ότι «θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά αυτό το σχέδιο προστασίας μαρτύρων, όπου μάρτυρες παραδέχονται και καταδικάζονται σε ευνοϊκές ποινές φυλάκισης επειδή συνεργάστηκαν με Αστυνομία και όταν έρχονται να μαρτυρήσουν ενώπιον Δικαστηρίου, δίνουν μια άλλη εκδοχή γεγονότων, με την ασφάλεια ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, αφού η δική του υπόθεση έχει εκδικαστεί. Και οι περισσότεροι από τους προστατευόμενους μάρτυρες, με σκοπό να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση, είναι πρόθυμοι να μαρτυρήσουν οποιαδήποτε ψέματα στη δική τους μαρτυρία».