Μάλλον ανέλπιστη ήταν η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην Ανόρθωση για να μπει ξανά στη μάχη του τίτλου και θα την εκμεταλλευτεί μονάχα εφόσον πάρει «διπλό» στην «Αρένα» απόψε επί της ΑΕΚ (19:00).
Θα ‘ναι η τελευταία ευκαιρία εφόσον δεν πετύχει αυτό το στόχο. Θα ‘χει περισσότερες, αν τα καταφέρει. Θα μπορέσει σε μία τέτοια περίπτωση να μειώσει τη διαφορά και να συνεχίσει. Θα είναι υποχρεωμένη ωστόσο να παίζει συνεχώς τα ρέστα της. «All-in», σε κάθε αγωνιστική.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Άρη κι αυτό θα ισχύσει στον μεσοεπιθετικό τομέα. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Λόρια θα είναι στο τέρμα, με τους Κορρέα και Ρισβάνη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας για μπακ τους Κορέια αριστερά και Αμπαρτζουμιάν δεξιά.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Αρτυματάς και Χουσμπάουερ, με τον Χριστοδουλόπουλο πιθανότατα να επιστρέφει αντί του Βερχόβετς. «Παίζεται» η μία θέση στα άκρα, λόγω του ότι ο Χριστοφή έχασε κάποιες προπονήσεις. Αν κριθεί ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τότε φαβορί είναι ο Ντέλετιτς με αουτσάιντερ τον Καλτσά. Δεδομένη η παρουσία των Ουάρντα και Νοβότνι.

Ανδρέας Βεντούρης