Ο Ουνάι Έμερι ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών της Βιγιαρεάλ, ωστόσο διέκρινε ότι κάτι έλειπε από την προσπάθειά τους στο «Άνφιλντ» και οδήγησε στην ήττα από τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.
O τεχνικός του «κίτρινου υποβρυχίου» παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «κόκκινων», τονίζοντας: «Δεν δικαιούμασταν στην πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη νίκη τους, επειδή την άξιζαν. Στο 1ο ημίχρονο τα πήγαμε καλά, αλλά δεν πετύχαμε κάτι στην αντεπίθεση και στο τρανζίσιον. Είχαν 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά τους κρατήσαμε. Το ίδιο συνέβη και στο 2ο ημίχρονο. Το 2-0 είναι μια καλή διαφορά για εκείνους. Για εμάς δεν είναι καλό αποτέλεσμα, όμως θα προσπαθήσουμε και θα ονειρευτούμε κάτι διαφορετικό στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι πολύ διαφορετικό από το αποψινό».
«Είναι δύσκολο. Μετά το 2-0 μπορείς να προσπαθήσεις να ψάξεις για ένα γκολ κι εμείς το κάναμε, αλλά όταν είχαν χώρους για το τρανζίσιον και με την ταχύτητα ορισμένων παικτών που έχουν… Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα, να αλλάξουμε κάτι, ίσως τακτικά και πιστεύω ότι θα υποφέρουν περισσότερο από απόψε».