Ο προβληματισμός της διοίκησης του Απόλλωνα μεταφέρθηκε στην πλευρά της τεχνικής ηγεσίας, ο πρόεδρος είπε κάποια πράγματα στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και αναμένεται ο Νίκος Κίρζης να… ανηφορίσει προς Κολόσσι μεριά.
Ο πρόεδρος συνηθίζει να πηγαίνει στην τελευταία προπόνηση πριν από κάθε παιχνίδι αλλά αυτή την φορά θα το κάνει εκτός προγράμματος για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.
Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν συστάσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θα προσπαθήσει περισσότερο να τους δείξει την στήριξη του σε αυτή την δύσκολη στιγμή, να τους μεταφέρει το μήνυμα ότι όλα εξακολουθούν να είναι στα δικά τους πόδια μιας και δεν έπεσαν ακόμα από την κορυφή και ότι μπορούν να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο.
Πάει Κολόσσι ο Κίρζης!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ