Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Κίεραν Τίρνεϊ, ο οποίος θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.
Ο Σκωτσέζος αμυντικός επέστρεψε πονώντας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, μένοντας εκτός από την οδυνηρή χθεσινή (4/4) ήττα της Άρσεναλ από την Κρίσταλ Πάλας.
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια όσον αφορά την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, έχοντας πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ ο Ισπανός προπονητής δεν διαθέτει και αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για την αριστερή πλευρά της άμυνάς του. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο ματς με την Πάλας, άλλαξε στο ημίχρονο τον αντικαταστάτη του Τίρνεϊ, Νούνο Ταβάρες, χρησιμοποιώντας ως αριστερό μπακ τον Γκράνιτ Τσάκα.
Πλήγμα για τους «κανονιέρηδες» στη μάχη που δίνουν για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League, ενώ ο Τίρνεϊ αναμένεται να απουσιάσει και από τα παιχνίδια της εθνικής Σκωτίας για τα πλέιοφ του Μουντιάλ.