Η μάχη της ανόδου αλλά και της διαβάθμισης «παίρνει φωτιά» στη Β’ Κατηγορία και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Δημήτρη Δημητρίου για να μας πει την άποψη του.
Ο προπονητής του ΠΟΞ, τόνισε πως οι τέσσερις ομάδες που προπορεύονται έχουν το πλεονέκτημα για να ανέβουν στην Α’ Κατηγορία, ενώ υπογράμμισε πως δεν προλαβαίνει το τρένο ο Ερμής.
Ξεκαθάρισε, παράλληλα, όσον αφορά των υποβιβασμό, ότι όλες οι ομάδες από την 8η μέχρι την 16η θέση κινδυνεύουν, μαζί και η δική του.
Αναλυτικά:
«Για την άνοδο, οι τέσσερεις που προπορεύονται έχουν το πλεονέκτημα. Η Αλκή μαθηματικά έχει ελπίδες ασφαλώς για να πλασαριστεί σε μία από τις τέσσερεις προνομιούχες θέσεις, αλλά φαντάζει δύσκολο. Ο Ερμής, μια πάρα πολύ καλή ομάδα Α’ κατηγορίας με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχει μείνει πίσω και δεν θα προλάβει το τρένο της ανόδου. Για τον υποβιβασμό, θεωρώ πως από την 8η θέση που βρισκόμαστε εμείς, μέχρι την 16η, όλες οι ομάδες κινδυνεύουν, αφού μένουν 5 παιχνίδια, άρα 15 βαθμοί. Εμείς θα παίξουμε να νικήσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Θράσος Δημητρίου