Στο ΑΠΟΕΛ ξέρουν όλοι τι σημαίνει να τελειώσει η σεζόν με την ομάδα να κερδίζει εισιτήριο   στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω 1ης ή 2ης θέσης ή ένα εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω κατάκτησης του κυπέλλου.
Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί και με τα σημερινά δεδομένα, υπάρχει το δικαίωμα να ελπίζουν πως μπορεί να επιτευχθεί.
Τυχόν υλοποίηση του στόχου θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο και για το μέλλον της ομάδας αφού θα είναι εντελώς διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία κινηθεί στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, αρχίζουν δειλά,δειλά να βλέπουν και το μέλλον (δεδομένη η ανανέωση της συνεργασίας με το Σωφρόνη Αυγουστή) όμως δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις, πριν γίνει γνωστή η τελική πορεία της ομάδας.
Για τούτο και προκύπτει απόλυτη συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού τα αποτελέσματα των επόμενων 8 αγώνων στο πρωτάθλημα θα διαμορφώσουν το σκηνικό για τη νέα σεζόν.
Αυτό που θεωρείται δεδομένο, είναι ότι υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή και εξίσου καλό κλίμα στον Αρχάγγελο που εγγυάται ότι η ομάδα θα συνεχίσει να είναι σ ψηλό βαθμό απόδοσης.