Μετά την ήττα από την Ανόρθωση βρήκαν τρόπο και επέστρεψαν με τη νίκη επί της Ομόνοιας. Θα το επαναλάβουν μετά την αποτυχία στο ματς με τον Άρη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ;
Ερώτηση που θα απαντήσουν οι ίδιοι την ερχόμενη Τετάρτη με την Ανόρθωση στο κύπελλο και την Κυριακή με την ΑΕΚ στην Αρένα για το πρωτάθλημα. Δύο τεστ ψηλού βαθμού δυσκολίας και ζητείται αντίδραση από την ομάδα. Η ισοπαλία με τον Άρη δεν άρεσε ούτε και η απόδοση ικανοποίησε. Αν υπάρχει δυνατότητα να διεκδικήσει τους στόχους σε κύπελλο και πρωτάθλημα πρέπει να το δείξουν οι παίκτες στο γήπεδο.
Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα αποτελούν εμπόδιο και μειώνουν την ποιότητα της ομάδας. Έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί το σκηνικό εν όψει των επόμενων δύο αγώνων με τις ενδείξεις να λένε ότι θα αυξηθούν οι επιλογές του προπονητή.
Τουλάχιστον τρεις επιστροφές θεωρούνται δεδομένες με τους Σαμπάλα-Νατέλ-Ντε Βινσέντι και ενδεχομένως να γίνουν τέσσερις με τον Ντανίλο. Πιο έτοιμος και ο Σάβιτς για να καλύψει την απουσία του Βινίσιους και αναμονή για τον Οκριασβίλι που επιμένει να μην βοηθά το φετινό ΑΠΟΕΛ.