Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Οι δύο τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα και ειδικά επί της Ανόρθωσης, αλλά και η μείωση της διαφοράς από την κορυφή, έχει αλλάξει το κλίμα και αναμένεται ότι την Κυριακή στην «Αρένα», θα υπάρξει η μεγαλύτερη φετινή προσέλευση οπαδών της ομάδας της Λάρνακας.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων έχει αγγίξει τις δύο χιλιάδες, τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί είναι κοντά στα πεντακόσια και στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι η παρουσία του κόσμου της θα είναι μεταξύ 3-4 χιλιάδων. Πρόκειται άλλωστε για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη μετέπειτα πορεία της αλλά και γενικώς για το πρωτάθλημα.
Αν όχι τώρα λοιπόν τότε… πότε, είναι το εύλογο ερώτημα και φαίνεται ότι η απάντηση από πλευράς κόσμου είναι «τώρα»!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Άνχελ Γκαρσία. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ακόμη δεν γυμνάστηκε κανονικά κι αν δεν το πράξει έστω στην τελευταία προπόνηση, θα μείνει εκτός. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις, ο Καταλά θα τον πάρει στην αποστολή. Μοιάζει απίθανο να ισχύσει κάτι τέτοιο για τον Άνταμ Γκιούρτσο, ο οποίος, μολονότι αισθάνεται πολύ καλύτερα, είναι εκτός εδώ και ένα 50ήμερο… Εκτός πλάνων, θυμίζουμε, είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Τόμοβιτς.

Ανδρέας Βεντούρης