Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λίστα με τέσσερις προπονητές, ενώ ο ρόλος του Ράνγκνικ τη νέα σεζόν μόνο… σίγουρος δεν είναι.
Η Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο μοναδικός μεγάλος στόχος που της απέμεινε είναι το κυνήγι της 4ης θέσης. Η Μάντσεστερ προσέγγισε τον Τόμας Τούχελ για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Γερμανός τη δεδομένη στιγμή είναι αρνητικός. Σύμφωνα με το Sky Sports, στη λίστα της Γιουνάιτεντ είναι τέσσερις προπονητές για τη νέα σεζόν και τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Έρικ Τεν Χάαγκ.
Ωστόσο, η Μάντσεστερ κοιτάζει την περίπτωση του Χουλιέν Λοπετέγκι της Σεβίλλης και του Λουίς Ενρίκε της εθνικής Ισπανίας. Βέβαια και οι τέσσερις τεχνικοί δε μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ αισιοδοξεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με έναν από τους τέσσερις προπονητές μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον κόουτς του Άγιαξ να έχει το πάνω χέρι. Οσον αφορά τον Ράνγκνικ, ο Γερμανός δύσκολα θα πάρει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή και όλα είναι στον αέρα!