Οι Κλίπερς συνέχισαν τις… πελατειακές σχέσεις με τους Λέικερς και τους κέρδισαν για έβδομη συνεχόμενη φορά (!) με το άνετο 132-111!

Δεν θα πάμε πολλά χρόνια πίσω για να θυμηθούμε ότι για ένα μεγάλο διάστημα οι Κλίπερς ήταν το… ανέκδοτο του Λος Άντζελες: Κανένας δεν μιλούσε για την «δεύτερη» μπασκετική ομάδα της περιοχής, αφού μπροστά της ήταν η υπερδύναμη των Λέικερς.

Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον: Ναι, οι «Λιμανάνθρωποι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα πριν περίπου δύο χρόνια και σίγουρα έχουν μεγαλύτερο brand name, όμως στο παρκέ η κατάσταση έχει αλλάξει. Για την ακρίβεια, έχει… μεταμορφωθεί πλήρως, αφού οι Κλίπερς «τρέχουν» σερί εφτά συνεχόμενων νικών (!) απέναντι στους Λέικερς και πλέον μπορούν να λένε ότι έχουν «χτίσει»… πελατειακές σχέσεις μαζί τους.

Στο τελευταίο από αυτά τα εφτά παιχνίδια, η ομάδα του Τάιρον Λου πέτυχε μία εμφατική νίκη (132-111) και έδειξε ξανά πως έχει βρει το… μυστικό κόντρα στην παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς, που πάλεψε πάλι χωρίς σημαντικές βοήθειες (26 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Οι νικητές είχαν άψογη λειτουργία στην επίθεση και ο Ρέτζι Τζάκσον ξεχώρισε με 36 πόντους, 9 ασίστ, 8 ριμπάουντ και ένα απίθανο +44 όσο ήταν στο παρκέ. Καλός και ο Ίβιτσα Ζούμπατς με 19 πόντους, 8/11 δίποντα και 9 ριμπάουντ.