Η Λίβερπουλ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις επιλογές της Μάντσεστερ Σίτι στην μεοσεπιθετική γραμμή καθώς διαθέτει πέντε κορυφαίους επιθετικούς που μπορούν να αλλάξουν την έκβαση ενός αγώνα ανά πάσα στιγμή.
Παρακολουθούμε μία από τις συναρπαστικότερες μάχες στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Μετά το «διπλό» της Λίβερπουλ στο Έμιρεϊτς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και το παιχνίδι της 10ης Απριλίου θα παίξει κομβικό ρόλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Οι «ρεντς» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη σε κανέναν, αν κοιτάξει προσεκτικά τις επιλογές του Κλοπ στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Όχι ένας, όχι δύο αλλά πέντε κορυφαίους επιθετικούς απαριθμεί στο ρόστερ της η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι.
Με τον Σαλάχ να ηγείται, τον Μανέ και τον Ζότα να ακολουθούν και τους Ντίας και Φιρμίνο να ολοκληρώνουν την πεντάδα, ο «Kloppo» έχει σε κάθε αγώνα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο που μόνο ευπρόσδεκτος είναι με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ να είναι γεμάτο με δύσκολα ματς στη συνέχεια.
Ωστόσο, αυτό που έγινε αντιληπτό και από τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ είναι το γεγονός πως ακόμη και ο «εξωγήινος» Σαλάχ να μην είναι διαθέσιμος ή οι Μανέ και Ζότα να μην βρίσκονται στην καλύτερή τους μέρα, πάντα θα υπάρχει μία αξιόλογη λύση στον πάγκο που μπορεί να αλλάξει την έκβαση του αγώνα.
Όλα αυτά την ώρα που τα ακραία μπακ της Λίβερπουλ δεν σταματούν να «σερβίρουν» γκολ και η άμυνα με τον Άλισον να σταματάνε κάθε προσπάθεια του αντιπάλου να βάλει δύσκολα στην ομάδα τους.