Για την μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Λεονάρντο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.
Από τραυματισμούς έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό ο Σέρχιο Ράμος, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί σε μόλις 5 αγώνες με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και να έχει πετύχει ένα γκολ.
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Equipe», ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας  Λεονάρντο παραδέχτηκε πως ίσως τελικά η μεταγραφή του Ράμος να ήταν λάθος, Πάραυτα, ο ίδιος δεν έχει ξεγράψει ακόμα τον 35χρονο σέντερ μπακ.
Όταν τον υπογράψαμε ήταν σωματικά καλά. Μέχρι σήμερα έχει παίξει πέντε παιχνίδια. Δυστυχώς, αυτό που είχαμε σχεδιάσει δεν έγινε. Είναι δύσκολο για αυτόν και για όλους. Την ημέρα που θα πούμε ότι δεν μπορεί πλέον να παίξει, όλοι θα είναι ξεκάθαροι. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, το να μην παίζει το κάνει δύσκολο να είναι ηγέτης. Θα περιμένουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αλλά δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη για τα λάθη όταν τα κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.