Πολύ σημαντικό, τόσο για τον Άρη, όσο και για την Πάφο είναι το σημερινό παιγνίδι στο Τσίρειο, για την 2η αγωνιστική στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο του Α’ ομίλου. Ο Άρης είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς και η Πάφος στην 6η με 35 βαθμούς. Συνεπώς η ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει, θα ανέβει και βαθμολογικά. Ο Άρης θα ξεπεράσει και την Ανόρθωση και θα πάει 4ος (με την ομάδα της Αμμοχώστου να αγωνίζεται αύριο Κυριακή) και την Παφιακή ομάδα να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και να πιάνει στους 38 βαθμούς την «Κυρία».
Ο Άρης ψάχνει τη νίκη, μετά από εφτά παιγνίδια, αφού έχει να κερδίσει από τις 14 Ιανουαρίου (1-0 τη Δόξα). Αν τα καταφέρει θα είναι η πρώτη με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο του. Στο αγωνιστικό εκτός είναι οι Καζού και Πακέ.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:
Επιστροφή στις επιτυχίες, είναι το μοναδικό ζητούμενο και την Παφιακή ομάδα, με τον Πάντσεον να είναι τιμωρημένος με κάρτες και να μένει εκτός. Αμφίβολος ο Βαλακάρι, αν και πιστεύεται ότι θα είναι στην ενδεκάδα. Επιστρέφουν οι Πάνιτς και Ζοάο Αουρέλιο.