Από τη στιγμή που ειπώθηκε επισήμως από πλευράς Ομόνοιας ότι η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για να προλάβει το… τρένο του κυπέλλου και της Ευρώπης, γίνεται αντιληπτό ότι ο διάδοχος του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να έχει έστω λίγο χρόνο μπροστά του για να προετοιμάσει την ομάδα, ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΛ.
Με την ημερομηνία «16 Μαρτίου» να είναι σημαδεμένη, όταν είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς των προημιτελικών με την ομάδα της Λεμεσού στο Τσίρειο, αυτομάτως σημαίνει ότι η προσπάθεια των διοικούντων είναι να κλείσουν το κεφάλαιο του νέου προπονητή νωρίτερα, τουλάχιστον μια βδομάδα, προκειμένου να έχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μπροστά του για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές.
Προφανώς το ζητούμενο δεν είναι να έρθει ένας προπονητής για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά να βρίσκεται στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει βιασύνη στους «πράσινους», από την άλλη όμως, θα ‘ναι καλό για τον οποιονδήποτε θα αποτελέσει το διάδοχο του Μπεργκ να έχει μερικές μέρες στη διάθεσή του πριν τον πρώτο αγώνα κυπέλλου…

Ανδρέας Βεντούρης