«Αντέγραψε» τον Τσόρνιγκερ στις δηλώσεις του ο Νταβίντ Καταλά λέγοντας ότι η ομάδα του δεν θέλει αυτούς που δεν πιστεύουν στον τίτλο, μόνο που η δική του ομάδα είναι σε διαφορετική θέση σε σχέση με αυτήν της Λεμεσού και σε καμιά περίπτωση δεν είναι φαβορί.
Για να το πει αυτό ο Ισπανός τεχνικός την στιγμή που η ομάδα του απέχει έξι βαθμούς από την 1η θέση, σημαίνει ότι το πιστεύει.
Σίγουρα θα έχει στο μυαλό ότι η ΑΕΚ έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα και μέσα από αυτά έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την διαφορά αλλά ξέρει επίσης ότι την δεδομένη στιγμή κυνηγά δύο ομάδες  και θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες.
Αυτός είναι και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Τσίρειο και εκεί είναι αποκλειστικά στραμμένη η προσοχή. Με νίκη η ΑΕΚ θα εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής όποιο και να είναι αυτό είτε αναφορικά με την μάχη του τίτλου, είτε για την προσπάθεια για κατάκτηση της ιδιαίτερα προνομιούχας φέτος 2ης θέσης.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μέσα από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα είναι έτοιμοι οι Άνχελ και Γκιούρτσο, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές την Παρασκευή προπονήθηκαν κανονικά και εφόσον γίνει το ίδιο και στην τελευταία προπόνηση τότε θα είναι κανονικά στην αποστολή για τη Λεμεσό.

Χρίστος Χρίστου