Στη συνάντηση της Τετάρτης (23/3) για την κάρτα φιλάθλου, το έβλεπες και το ένιωθες! Ουσιαστικά το βλέπουμε εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως, στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής, έγινε πολύ ξεκάθαρο.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, της Ομόνοιας 29Μ και της Νέας Σαλαμίνας, (αυτοί εκπροσωπούνταν από δικηγόρο), του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, έστω για λίγο, έστω και για μερικές ώρες, ήρθαν κοντά, και άφησαν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις τους.
Κάθονταν δίπλα-δίπλα, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, για κατάργηση της κάρτας.
Τις πλείστες φορές, όταν ακούμε για οργανωμένα οπαδικά σύνολα,  ο νους μας πάει σε καυγάδες, σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς, που δεν έχουν έλεος και άλλα πολλά.
Ότι γίνει, μπαίνουν στο στόχαστρο και συχνά-πυκνά, ακόμα και αν δεν φταίνε, αυτοί την πληρώνουν στο τέλος.
Για να μην παρεξηγηθώ, έχουν κάνει πολλά λάθη, έχουν δώσει λόγους για να τους κατηγορούν, δεν αντιλέγω, όμως, τα καλά, δεν τα προβάλλουμε.
Γι’ αυτό, χθες, αν και για λίγο, έδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά, αν θέλουν φυσικά. Με την ευκαιρία που τους έδωσε ο κύριος Νίκος Τορναρίτης, πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών, έστειλαν το μήνυμα πως «ναι, μπορούμε και εμείς να μείνουμε μακριά από το μίσος, την έχθρα και την αντιπαλότητα».
Έστω και λίγο, παρόλο που η ευχή μας, είναι να γίνει πολύ!
Έκαναν τις συναντήσεις τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν είχαν την ανάγκη να φανούν, αλλά να τραγουδήσουν ξανά από το πέταλο για την αγαπημένη τους ομάδα.
Κατέθεσαν τις προτάσεις τους, είπαν γιατί είναι κατά την κάρτα φιλάθλου, και αποχώρησαν…
Μακάρι να επιστρέψουν πίσω στα γήπεδα, να δώσουν ξανά «χρώμα» στις κερκίδες και όταν τελειώνει το ματς, να φεύγουν σαν να μην συνέβη τίποτα…
Υ.Γ Ελπίζω να μην με διαψεύσουν στη συνέχεια εάν τροποποιηθεί ή καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου.

Θράσος Δημητρίου